Body pump

Då var vi på vårt första pass body pump igår iklädda våra nya träningskläder som vi hade inhandlat några timmar tidigare på Nova. Det var riktigt tungt men verkligen roligt. Skönt att ta i ordentligt men vi var helt slut efteråt. När vi hade kommit hem och duschat och ätit slocknade vi ganska snabbt.
Bo vaknade tidigt och väckte mig, när hände det sist lixom? Tror faktiskt detta var första gången. Jag brukar vakna först och smyga ut ur rummet men inte han nej. Han låg kvar och bollade runt med mig och min träningsvärk. Tack!

Nu ska jag och mina kontrollerade ätstörningar(!!!!) gå till Bengts och äta en fedefrukost tillsammans med Bo!

Förresten.. Bara för att man är gravid äger man inte hela världen!

En helt vanlig torsdag..

Mycket att göra nu tycker jag. Har läst igenom rapporten vi håller på med nu och skrivit lite. Ska alldeles strax göra mig i ordning och köra till Nova med Bo. Vi ska handla 30-års present till Frida. Därefter hoppas jag att jag hinner söka lite jobb och i kväll ska vi träna.
Jag har lite ångest för att jag borde jobba lite. Okej, jag vet inte om jag "får" (=behövs) just nu men några timmar till hade inte skadat.

Börjar få lite panik med tanke på jobb sökande. Folk trillar in en och en nu och har fått jobb, men jag då?

Äsch, det löser sig!


Yes!

Nu är det "bestämt". Jag och Bo ska börja på body pump ikväll. Jag ser verkligen fram emot det eftersom jag har velat börja sedan ca 4 år tillbaka när jag provade det första gången! Vi ska dit och köpa våra kort ikväll och vara med på vårt första pass. Jag är helt speedad nu så glad jag är!

Så glad man kan bli för ett mail!

Läste ett mail så här på mogronkvisten och det handlade om en kändis, min Dibidu!
Jag hittade ett mail sedan 2 år tillbaka när vi nyligen köpt henne som vi hade fått från hennes uppfödare i tyskland så jag tog chansen och skickade ett till. Tyvärr dog hennes mamma Distea förra året 21 år gammal. Fick veta lite mer om Dibban nu så det är skönt. Jag vill ju veta allt, verenda detalj! Fick länk till deras hemsida också.



Dibban som liten och hennes papi Bentus :)


:)


Min fucking mage

AOUCH!
Vad jag fick akut galet ont i magen för en stund sen. Jag som måste åka till Dibban och lägga upp en fucking deciliter pellets och 2 morötter till hennes frukost. Allt annat är färdigt. Hon får ju hö när hon kommer ut i hagen men om hon inte får något när alla andra får blir hon ju ledsen och hoppar rundor i boxen, vilket inte alls är bra nu när hon är skadad. Får se om det går över senare, annars får jag gå upp tidigare imorgon och fixa det på morgonen, innan jag tar bussen kl 8.

Shit vilken ångest man kan få p.g.a. en deciliter och två morötter!

Mormor 74!

Idag är det mormors 74 års dag och det firade vi hela högen hemma hos henne. Shit vad vår släkt börjar bli stor nu när det till och med finns två helt underbara barnbarnsbarn! Det är inte alla 1-åriga busungar som har två egna mobiltelefoner men det har Elsa! Jag önskar att jag någon gång får en lika underbar bebbe som Elsa är. Fast inte lika blyg :)


Elsa och Sofie. Elsa är hur go som hellst, men vem hade inte blivit det med en sådan underbar mamma som Sofie?
(hoppas det är ok för alla inblandade att jag lägger upp den här bilden)

Dagens utflykt!

Här kommer några bilder som jag och Bo tog under vår utflykt till Lomma idag!








Ett förtydligande

Kom på att det jag skrev tidigare kanske inte var så bra med tanke på att någon kan ta åt sig nu när den här "någon" har hört av sig igen. Det var inte menat till någon speciell person utan tyckte mest det lät roligt. Tänkte först ta bort det igen men varför ska jag anpassa saker efter andra? Egentligen behöver jag inte förklara så som nu heller men för att hålla alla nöjda, glada och tysta så är det bäst.

Lördag!

Efter en tidig morgon i stallet (fyyy vad härligt det var. Massa snö och helt lugnt och tyst.) har jag pluggat en del. Nu ska jag snabbt städa upp efter kvällen med Bo på mitt rum och därefter hoppa in i duschen. När Bo har slutat jobba kommer han hit igen och vi ska på en liten utflykt! Jag hoppas det blir mysigt.
Natten i natt var hemsk. Bo rullade runt 375 varv varje timme. Gissa hur många minuter jag har fått sova. Han brukar röra på sig mycket men inte SÅ mycket! Har redan förvarnat honom att jag binder fast honom inatt om han gör det igen.


-Säg mig hora, hur känns det att förlora?

En dag utöver det vanliga.

Idag skulle jag och min kära pojkvän ha en heldag tillsammans och hitta på något utöver det vanliga. Det var min önskan nu mitt i allt pluggande och nu innan vi får hemtentan som därefter följs av 10 veckors examensarbete. Idag hade jag för en gångs skull kunnat slappna av och släppa allt. Till och med hästen klarar sig utan mig idag.

Men varför gör vi inte det? Jo, klockan är 10 och Bo har inte kommit än. Jag vet inte ens om han är vaken. Allt vi har planerat är att vi ska åka och simma när han kommer hit.. Förlåt att jag klagar men jag är verkligen besviken.

Hade jag vetat detta hade jag kunnat jobba idag, i alla fall på förmiddagen.

Monki

Shit. Som en slump trillade jag in på Monkis hemsida och hittade MASSOR av snygga kläder. Det är nu man frågar sig varför i hela helvete jag är en fattig student i stället för att jobba?!?

Här är ett litet urval:

(Alla bilder är från http://www.monkigirl.se/)


Vad tycks? Jag tycker skorna är riktigt snygga.

Blandat

Har pillat en del med min blogg så om allt inte fungerar riktigt som det ska så får ni ha överseende med det! Är definitivt inte färdig men behöver experthjälp så jag får vänta till Vejja har tid att hjälpa mig :) "bokmärk http://spalm.blogg.se" fungerar inte än. Håller även på med massa annat idag, t.ex. tvättar och skriver min del till gruarbetet. Tyvärr har jag inte ro att sitta still och göra en sak hela dagen så därför gör jag allt samtidigt!

Inte normalt!

Jag blir lite orolig för mig själv. Varje gång jag ser "Sista chansen: 500-kilos kliniken" på tv blir jag hungrig. Det är fan inte normalt!

Men visst, jag åt vid 20 och nu är ju klockan snart 23 så det är mååånga timmar för mig! Jag äter helst varannan timme :) Om jag äter 2 gånger om dagen som en del gör fungerar jag inte som en normal människa. Illa!

Måste börja träna..

Det är så skönt de dagar jag är hos hästen på förmiddagen och sen kommer hem från skolan typ nu och har "hela dagen" till annat. Så känns det i alla fall! Det är så här vanliga människor har det när dom kommer hem från jobbet. Ibland är det skönt men jag hade blivit tokig till slut! Visst, jag har ju massor att plugga men att bara sitta still hela kvällen, USCH!

Jag har insett att jag måste börja träna. Jag skulle vilja börja simma men det är för mesigt för mig. Jag vill ha något mer krävande. Simma någon gång ibland kan jag göra men inte som enda träning. Träna på gym är ett alternativ men det är drygt eftersom jag måste stå och läsa på alla instruktioner 25 gånger innan jag fattar hur man ska göra. För att jag ska ta mig igenom 2 muskelgrupper får jag hålla på i 5 timmar så det är inget alternativ. Eller så tar jag hjälp av min kusin som är personlig tränare.?
Det jag helst vill träna är Bodypump. Svettigt, tungt, en instruktör som håller koll på en och man tränar alla muskler under ett pass där man lätt kan korrigera svårighetsgraden med hjälp av vikter. Lite hårdare och tuffare. Det är min grej. Sen hade man kunnat komplettera det med simmning/löpning för att få konditionen. Trist bara att Bodypump inte finns i den här lilla hålan jag bor i.



Mitt hår är fortfarande lockigt! Sen att jag ser ut att vara typ 12 på den bilden är en helt annan sak.

Min gris

Här är den snygga spargrisen jag fick av Bo! Eller ja, egentligen är det bådas men han får bo här så länge. Jag gillar han skarpt!


Är det någon som vill ha en egen liten gris finns dem på Inspiration.

OOOPS!

Det har hänt något med mina favoritbyxor. Bilden talar för sig själv...

(JA, jag har faktiskt trosor med hjärtan på!)

Happy!

Jag har fått en ny bärbar dator! Snacka om att jag är HAPPY!! Det bästa (förutom alla underbara funktioner så som HDMI, Blu-ray, Tv-mottagare, 2 fjärrkontroller, fingeravtrycksavläsare, webcam osv osv) är att den är grym att skriva på! Fingrarna riktigt flyger över tangenterna! Me like! Dessutom är den grymt snygg också. Inte illa detta!


     
Så här glad blev jag                                               när jag fick en så här snygg dator!

Alla hjärtans dag

Tyvärr jobbar Bo kväll så vi har inte hunnit mysa så mycket som jag hade velat. Vi hann bara med lite mys i sängen när vi vaknade och sen en snabbfika i Lund. Jag fick en fin liten gris av Bo idag. Eller egentligen är han väl till oss båda men han får bo hos mig tills vidare. Bild på grisen kommer imorgon!

När Bo hade åkt till jobbet åkte jag till mormor och hälsade på. Vi körde till minneslunden och tände ett ljus till morfar ♥ därefter åkte vi tillbaka till henne och fikade.

Livet är tungt utan morfar

Älskling

Sitter och väntar på att Bo ska komma hit när han slutat jobba. Jag saknar verkligen honom nu.


Dibba

• You're just the part of me I can't let go of



Jag ska kämpa för dig. Så långt det bara går. Jag kommer inte acceptera vad som helst förrän jag har undersökt alla möjligheter. Jag lovar, jag ska kämpa..

Något av det sjukaste jag har varit med om!

Hästvärlden är en mycket speciell värld som många icke-hästmänniskor har svårt att förstå sig på. Idag hände något som till och med fick mig och min mamma att tappa hakan, trots att vi har sett mycket i våra dagar!

När jag var hos veterinären kom det in en grymt fin häst, välmusklad, snyggt tecknad och såg ut att vara i riktig topptrim. Både jag och mamma kastade många och långa blickar på denna riktigt snygga häst.
Senare hör jag att veterinären säger att hon inte kan svara på om det kommer bli en hopphäst igen eller inte. Hästen kommer troligtvis kunna bli dressyrhäst men inte säkert det heller men att chansen var stor. Då utbrister mannen (som jag för övrigt känner igen men inte kan placera) "Men i så fall får jag väl ge bort honom". Jaja tänkte jag, han ska väl sälja honom billigt då. Men ICKE! Han frågade veterinären om hon ville ha hästen och hon ville ju men tvekade. Då frågade han mig om jag ville ha honom. Klart jag ville det egentligen. Jag fick se bilder på honom "in action" och han var verkligen underbar! Riktigt bra stam hade han också. Hade jag haft eget stall hade jag inte tvekat en enda sekund. Som 6 åring var hästen värd 1 000 000!! EN MILJON!!!
Ägaren frågade mig och mamma om vi tyckte att han var tokig som gav bort hästen. "Eeeeehhh... näe?" svarade vi!! Haha! Då berättade han att detta var den 3:e hästen han gav bort.?.?

När veterinären frågade när hon i så fall skulle ta emot hästen svarade han "det är lika bra att du tar honom direkt så kan jag åka och köpa ny häst imorgon".
Det hela slutade med att veterinären behöll hästen efter övertalande från oss andra, med kravet att om hon någonsin säljer hästen ska han ha halva summan.

Hästen gick internationell hoppning i slutet av förra året och skulle gått det denna helgen med om den inte hade blivit halt.

Han slapp i alla fall betala veterinärräkningen ;)


(okej, nu finns risken att någon känner igen honom men den risken får jag ta.
Det är i alla fall hästen på bilden som idag fick ny ägare.)

HELT SJUKT!

Ajaj!

Jag har riktigt ont i magen. Det känns som mina kvinnliga delar (typ äggstockarna o äggledarna) håller på att tränga ut genom kroppen. Hoppas det går över snart för jag ska till veterinären med hästen i eftermiddag/kväll.

Nu ska jag äta frukost!

Tim

Min hund är absolut sötast och bäst. Därför kommer här 3 bilder från när han och jag busade i snön idag!






Gratis skor!!

Det finns numera så många gratissidor där man kan samla poäng till presentkort och liknande. Jag har inte brytt mig om sådant förrän jag hittade den här nya sidan med skor. Bli medlem och tjäna ihop till presentkort på Bianco, Din Sko, Nilson, eller Jerns. Klicka bara på länken här! http://www.gratisskor.se/Register.asp?r=284

Lycka på morgonkvisten!

Vaknade av väckarklockan strax efter 7 och insåg att det är mycket snö ute, snoozar ett bra tag och får ett sms från en i gruppen där det står att det är snökaos och att  hon röstar för att vi ska stanna hemma och sätta oss in i rapporten i stället. Jag är på!
Lite trist bara att folk inte svarar på sms. Vi är 4 som är på men gruppen består av 8 pers så vi får se. Min buss går om 40 minuter så det börjar bli brådis i så fall! Men tills jag vet vilket ligger jag kvar här i sängen..!

Hoppas det blir att stanna hemma. Jag har räligt mycket att göra förutom att sätta mig in i rapporten lite mer. Jag ska även skriva ihop jobbansökan och börja söka massa jobb, städa, plugga annat och försöka ta mig till Dibban.

Jag hoppas allt får en bra dag!

Krock i Malmö

Idag när jag körde hem från Malmö hade det hänt en olycka på vägen. Jag fick köra förbi lite försiktigt och när jag kom 50 meter bort och stannar vid rödljuset kommer brandbilen i 190. När jag tittar bak i backspegeln ser jag att där var en annan tut-tut bil som var före brandbilen. Då tänkte jag verkligen att det var riktig tur för min del att jag inte kom 30 sekunder senare för då hade jag fastnat mitt i olyckan.

Som tur var var olyckan inte så farlig (vad jag kunde se i alla fall). Den ena bilen var ganska krockad medan det inte var ett enda märke på den andra så jag kunde lugnt köra förbi.


118 800

Det sägs att Blondinbella ska börja jobba på 118 800 och svara på frågor. Då om något borde hon ju bli trakasserad av massa äckelmänniskor, eller?
Det sägs ju att "den enes död, den andres bröd" men hon skapar ju både sin död och sitt bröd. Genom trakasserier och knäppa människor får hon ännu mer publicitet och spännande saker att blogga om, samtidigt som hon mår sååå dåligt och måste ta en bloggpaus osv.

Suck säger jag bara....

Godnatt

I don´t feel good at all...

Det är lite jobbigt just nu och p.g.a. det ska jag lägga mig och fundera en stund. Nattinatti.

Bilbesiktning

Idag var det dags att besiktiga bilen (eller ja, egentligen för ett tag sedan..). Jag tog en tid i Malmö 8.10 i morse för att lätt hinna till skolan kl 9. Jag var lite orolig att den inte skulle gå igenom men det gick galant. Han som besiktigade den var mycket trevlig och vi skämtade lite och skojade med varandra under tiden. Han godkände min bil utan minsta lilla problem men kommenterade under tiden att där var några lampor som inte tändes, något som behöver svetsas på 2 ställen på avgassystemet och att jag ska fylla på spolarvätska om jag skulle hamna bakom en lastbil!

Helgen

Helgen bestod av mys hos Bo, fira hans kusin, bowla och fira hans bror. Orkar inte skriva så mycket så jag lägger in bilder istället.

Jag och min kära svärmor



Bo, Lotta och jag


Jag och Bo + alla andra runt om


En del av folket


Vi hittade en liten leksak! Film på detta kommer dock inte upp här.... :D


Även svärmor provade på att åka Ferarri!


Minneslunden

Nu har morfar äntligen kommit på plats i minneslunden. Äntligen är egentligen fel ord att använda i det här sammanhanget. Men nu när det är som det är är det skönt att han är på plats så slipper man fundera på det mer och han har kommit till den sista platsen. Han kom dit i förrigår och igårkväll fick jag veta att han var där.

Jag och Bo var där innan och satte ett ljus och kollade var någon stans han är. Man får ju inte veta egentligen men man ser ju i gräser var det är nygrävt. Vi hittade först inte så vi fick ringa mormor och höra. Så nu har jag tagit lite riktmärken så att jag alltid kommer veta var min älskade morfar befinner sig!


Minneslunden är fin på sommaren!

När man inser hur lycklig man är

En sak jag har tänkt på ett bra tag nu är hur lycklig jag är och hur bra jag mår! Detta blev ännu tydligare för mig för någon dag sedan då mitt ex nuvarande flickvän skrev en kommentar här i min blogg. Då tänkte jag efter ännu mer på djupet. Ju mer jag tänker på det desto bättre mår jag.

Jag är lycklig. Jag kan ofta känna mig vacker och le lite när jag ser mig själv i spegeln. Jag är mycket mer social nu och kan kommunicera med många olika människor, oavsett ålder. Jag har lärt mig att tycka om människor och se det goda i dem. Jag ser även ett värde i mig själv. Jag är otroligt lycklig med min Bo och jag hoppas vi förblir lyckliga tillsammans och att det håller för alltid. Jag har vissa bilder på mig själv som jag bara kan sitta och titta på hur länge som helst och tänka "Jäklar vad snygg jag är". Är det något fel med det?

Annat var det när jag var tillsammans med mitt ex. Då lärde jag mig att se ondska och hat i alla människor. Jag kände mig mindre värd och riktigt ful. Jag tyckte att alla andra var snyggare än jag, men det är väl inte så konstigt när den man är tillsammans med hela tiden påtalar det? Jag varken kunde eller fick prata med andra människor för då "ville" jag vara otrogen eller fick höra allt negativt om den personen sen. Jag levde i en sjuk värld och blev innestängd i mig själv och mitt förhållande med den här killen. Jag blev kallad hora och slampa i princip varje dag. Sen hände en del andra grejer som jag inte vill ta upp här på bloggen.

En dag vaknade jag upp och insåg hur allt stod till. Jag var ju kär och blind. Han hade lurat mig till att bli INGEN! Jag tyckte ingenting, tänkte ingenting, ville ingenting och hade inga planer för framtiden. Jag bara lät mig styras av honom. När jag insåg detta fick jag nog. Jag gjorde slut. Det blev en riktigt jobbig period i mitt liv att försöka ta mig loss. Det blev massa gråt från hans sida och han hotade mig och bad om att få tillbaka mig om vartannat i flera veckor. När jag träffade en ny blev han väldigt snart hotad till livet av mitt ex och jag fick anpassa mitt liv så att jag försökte undvika platser där han eventuellt skulle kunna vara på när jag var med min nya.

Han fortsatte höra av sig länge och tjatade, bad och hotade. När jag en dag påtalade vad han hade gjort med mig som person och att jag helt plötsligt inte var någon längre utbrast han "PRECIS!! Och det är just det som har varit meningen. Nu skulle jag ju börja bygga upp dig till en normal människa igen, så som jag vill ha dig och så som du borde vara." När jag då sa att han verkligen är sjukare än jag trodde sa han att det var för min egen skull och att jag skulle må mycket bättre om jag gjorde som han sa. Jag blev verkligen chockad av hans ord och undrade hur jävla blind man kan vara när man är kär. I början gick det av sig själv, jag märkte inget förrän det var försent.

Jag är så otroligt glad att jag tog mig loss innan det var helt försent. Det har tagit lång tid att bygga upp mig själv igen och jag är nu 3(?) år senare nästan NORMAL igen! Jag har en egen personlighet och jag står för den jag är! Och framför allt är jag otroligt lycklig och väldigt nöjd med mig själv!

Jag vågar inte ens tänka på hur mitt liv hade sett ut idag om jag inte hade slagit mig fri...



"Gud har bestämt det långt innan och tids nog inser du vem du får dras med resten av livet"
- Helena 10 år

RSS 2.0