Det räcker nu!

Helt ärligt, JAG ORKAR INTE!

Det bara händer massa jobbiga saker gång på gång på gång. Precis när man tänker " NU måste det ha lugnat ner sig så att vi kan leva våra liv vidare" så nog tusan händer det något igen. Jag orkar inte mer! Det som hände idag var fan droppen. Snälla Gud, om du finns, sluta plåga vår släkt! Vi har varit med om tillräckligt den senaste tiden. Låt oss hämta oss och reparera det som finns kvar. Nu vågar man inte längre pusta ut utan nu gäller det bara att förbereda sig på nästa grej, efter att vi har tagit oss igenom det här vill säga.
Jag vill pausa mitt liv ett tag och reparera min själ. Jag är långt ifrån stark nu. Hinner aldrig återhämta mig mellan varven.

Jag kan ärligt säga att jag är så jävla rädd för att vakna upp varje morgon. Jag vet ju aldrig hur jävlig nästa grej som händer är.

Jag orkar faktiskt inte mer. Det räcker!

Livet rullar på

Har aldrig tid att skriva för tillfället! Men idag gick min häst så jäkla bra när jag red. Hoppas det håller i sig till nästa vecka då vi kanske ska tävla :) Men en sak kan jag säga, den dagen bytena sitter (om den ens kommer komma?) så ska det firas med champagne! För fy fan vad vi jobbar med dom och det går riktigt uruselt! Efter ungefär 225 byten idag fungerade det NÄSTAN (=inte alls ändå...)


18/6 -09

Idag har jag varit duktig! Jag har varit på Ö&B och handlat massa nödvändiga grejer, på torghandeln och köpt grönsaker och nypotatis, i gamla lägenheten o hämtat lite grejer och så körde jag till återvinningsstationen men där var stängt så jag får köra dit när jag kör till Dibban. Var i en hästaffär också också och handlade en överrullningsgjord. Den finns dock bara i storlek full så jag hoppas att den passar. Hoppas också att den fungerar som det är tänkt.

När jag kommer hem ska jag göra premiären av nypotatis för i år :) sen ska jag packa upp så mycket som möjligt. Vi får ju kanske gäster imorgon och då är det ju bra om här i alla fall är plats att lägga madrassen på!

Jag är sjuk! :(

Jag är faktiskt riktigt ledsen trots att jag har en skitfin lägenhet, precis blivit sambo med en underbar människa, en snygg dressyrhäst, fast jobb och allt annat bra. Det som gör mig så ledsen nu är att jag är sjuk. Mår fruktansvärt dåligt med ont i halsen, huvudet, stopp i näsan, hosta, fryser och spyr. Ja, jag SPYR! Jag har gått med konstant illamående i 3 dygn nu och spyr lite då och då. Idag har det dock varit ofta. Det är inte normalt att man spyr av en vanlig förkylning!

Visst, alla kan bli sjuka men jag har inte tid nu! Tog ju semester den här veckan för att hinna få ordning i lägenheten men det har jag ju noll ork till!
Det värsta är väl att jag inte har ork till att rida min Dibb. Mockade igår och det var precis att jag överlevde. Måste i alla fall gå ner till ridhuset idag och longera henne. Vet inte hur jag ska klara det men jag måste.

I'm back!!

Nu är vi på plats i lägenheten och vi har internet i alla fall i 2 veckor, sen när vi får det igen vet jag inte men det sägs om 2-4 veckor men det vet vi alla att det inte fungerar. Det har hänt så extremt mycket i livet så jag hoppas att allt lugnar sig nu så att jag hinner landa.
Jag har i alla fall semester nu den här veckan och det är skönt. Tanken var att jag skulle få ordning här i lägenheten nu under tiden Bo jobbar men givet jävla vis är jag sjuk och orkar knappt ens röra mig! Aja, jag ska inte klaga för vi har en sjukt fin lägenhet!
Första gästerna kom igår och drack lite kaffe och då var det skönt att sitta ner en stund och ta det lugnt. Vi fick en inflyttningsblomma av min älskade mormor som står på vårt fina köksbord. Nu ska jag ringa och beställa internet till oss med vår fina hemtelefon vi har! Har dock hemligt nummer men de som behöver ha det kommer få det.


Vår fina matplats, det enda jag vågar visa av vår lägenhet så här långt :)


Andy o Sandra kom och hälsade på och hade med sig Shaggy o Ludde.
Shaggy fick en cool keps som han hade på sig hela tiden.

RSS 2.0