Oj vilken dag!

Det har varit fullt upp hela tiden! Vaknade tidigt och pallrade mig till stallet och red. Mamma kom till ridhuset vid 7 och gjorde mig sällskap, det uppskattades!
Sen skyndade jag mig hem och duschade och hämtade min dator för att bege mig till Lund där jag träffade Ulrika och vi höll på med vårt examensarbete. Kom faktiskt en bra bit på vägen idag så det känns skönt!
Jag gick en runda på stan och köpte ett par chinos.
Därefter träffade jag Micke som äntligen pallrade sig till Skåne igen. Men den här gången för att stanna! Fy vad härligt! Jag hoppas att vi hinner träffas mycket nu och ta igen allt vi missat nu när han har bott långt ifrån mig.

Kom hem för ca 2 timmar sedan och nu ska jag förbereda inför imorgon. Jag och Ulrika ska på sekreterarnas möte imorgon på morgonen och presentera vårt arbete och dela ut en enkät. Därefter ska jag på intervju i Malmö.

Jag har fullt upp för tillfället och det är sååå härligt! Vet dock inte hur jag ska hinna med torsdagen, har alldeles för mycket inplanerat där!

Citat

Nu bloggar jag järnet för att ta igen allt jag har missat i helgen.

Haha nej så är det inte. Men jag sitter och byter almanacka från en gigantisk som inte får plats i väskan till en mindre smidigare (ska fortfarande ha kvar den stora ändå). I den lilla är det korta citat längst ner och av ren slump fick jag upp ett väldigt bra.

"Kärlekens tragedi heter inte döden, den heter inte skilsmässa - den heter likgiltighet."

Grillspett

Efter dopet igår åkte jag och Bo till Swedala quality outlet (där jag f.ö. hittade en jättesnygg grej som bara kostade 49 kr i stället för 549, bild kommer senare någon gång..) Bo hittade inget som passade.


Senare åkte jag och handlade medan Bo sov och därefter lagade jag mat till oss alla. Det är verkligen tråkigt att Bo är så trött av sig alltid och vill sova eller är allmänt seg eftersom jag är en så pass aktiv person egentligen som tycker om att göra grejer. I alla fall så blev det grillspett, tzatziki och potatis. Nu sitter jag och äter resterna från igår, riktigt gott men jag tycker synd om folk som ska träffa mig ikväll eftersom jag lär stinka vitlök!



Någon som har tips på vad man kan ha på sina grillspett? Jag brukar ha fläskkött, bacon, champinjoner och paprika men eftersom det lär bli en del grillspett till sommaren hade det varit bra med lite variation!

Dop och trasiga bilar

Jag har inte skrivit på länge nu igen. Dåligt av mig!

Igår var vi på dop i Lomma och det var verkligen trevligt. Det är så kul att se när dom små bebbarna växer! Bella var superduktig hela tiden och satt och sög på bandet i dopklänningen och tittade på allt som hände. Efteråt blev det fika och jag fick chansen att mysa med Bella en stund!





När vi kom hem från dopet såg jag att någon hade pajat min bil! Blev fly förbannad men som tur var gick det att bara trycka fast backspegeln igen. Grannens 16 åriga unge hade fyllefest med massa folk. Människor slogs, skrek, körde mopeder och sparkade en annan granne i magen.
Någon gång pajade dom även backspegeln på min och 2 andra bilar här på gatan. Min var den enda som gick att laga..


YES!!

Magnus och Annika vann Let´s Dance och jag kan inte låta bli att lipa lite!
(Av glädje givetvis!)

Mys med bebis

Det har varit en trevlig dag idag trots starten. Jag traskade ner till ridhuset med min drogade häst och red ensam. Första gången jag har ridit ensam sedan november. Jag har lovat både mig själv och andra att jag inte ska göra det på ett bra tag men ibland måste man bara. Det gick faktiskt bra och hon skötte sig utmärkt. Trots det så vill jag inte rida ensam i fortsättningen heller.

När jag kom hem städade jag badrummet och tvättade mina sängkläder i hopp om att bli av med lite magsjukebakterier. Jag hoppas innerligt att jag inte har blivit smittad. Jag kan absolut inte missa dopet på söndag! Då blir jag förbannad på riktigt.

Vid halv fyra hämtade jag mormor och vi åkte till Malmö och lämnade dopklänningen. Det var verkligen trevligt att träffa både Annika, Jim och lilla Bella. Och så fick jag gosa massor med bebis :) Hon ville bara kramas hela tiden och dra mig i håret! Tiden går så fort, hon är redan 5 månader!

Magsjuka

Oj vad längesedan det var jag bloggade. Dåligt av mig!

Återbesöket jag skrev om sist gick i alla fall strålande och nu ska jag börja sätta igång min kära häst på riktigt. Jag kan inte låta bli att gräma mig över att vi inte valde en annan veterinär från början. Tänk vad mycket snabbare och smidigare allt hade gått då och vi hade antagligen varit i full gång med träningar och tävlingar för länge sedan.

Igårkväll var jag och Bo och tittade på Män som hatar kvinnor. Det är verkligen så otroligt bra som alla säger! När vi kom hem började Bo må dåligt. Sen spydde han hela natten. Jag låg vaken till klockan 2 och gick därefter ner och la mig i den iskalla soffan. Varje gång Bo rusade in på toa vaknade både jag, mamma och Jonas. 
När natten äntligen var över och ingen av oss har sovit speciellt många minuter får vi veta att nästan hela Bos familj är sjuka. Sen visar det sig att dom vi var hos i onsdags och firade Bos kusins unge hade varit magsjuka dagen innan.. Helt ärligt kan jag bli väldigt irriterad av sånt. Varför bjuder man hem folk på mat när det finns magsjuka i huset? Fräscht!  Vet man inte att sånt smittar?

Tack och lov har jag inte blivit sjuk (än så länge i alla fall). Jag HATAR att vara sjuk. Jag har absolut inte tid med det nu. Och magsjuka är ännu värre med tanke på hur smal jag redan är.

Återbesök

Nu ska jag till Dibban och göra henne i ordning.. Det är dags för återbesök hos veterinären idag. På något sätt känns det som att detta kommer bli det avgörande besöket för hennes framtid. Eller om det blir ett besök till så kan det vara det som avgör. Jag är faktiskt nervös..

Hemskt!

Någon mer än jag som nästan gråter av att se det här?


Rastlös!

Jag vill göra så otroligt mycket idag men det går inte! För att sätta igång med vårt examensarbete på riktigt måste vi först få tag i en människa. Så vi får avvakta lite. Kan bara göra lite småsaker som att fundera, planera och pilla lite med enkäter och sådant. Men jag vill ju sätta igång med 110 % från början! Jag är inte det minsta orolig över tiden men det kliar i fingrarna att sätta igång helt.

Man kanske borde springa en runda nu när det är så fint väder? Det går ju inte så bra med min och Bos träning för tillfället. Det händer så mycket annat på kvällarna nu. Men jag har definitivt suget kvar och det är ju bra.

Måste putsa tränset idag innan vi åker till veterinären eftersom det är fullt av grus. Min söta lilla häst bara kastade sig ner på marken på ridbanan igår och rullade sig. Det gick så jäkla fort så jag inte hann reagera förän hon låg ner.

Jag hoppas på att få ett roligt brev på posten idag...!

Lördag och söndag

Hej alla läsare! Jag har varit kass på att skriva den senaste tiden men jag har nästan inte varit hemma!
I lördags var jag i Ystad 9-15 på motivationsdag för motion. Min dressyrtränare och en annan tränare hade den dagen tillsammans för att motivera sina elever till att träna något annat än att bara rida. Först började det med teori och fika på ystad ridklubb, därefter åkte vi in och åt på bröderna M. Dagen avslutades med 1½ timmes träning på ett gym i Ystad.

Jag och Kristin körde in om McDonalds på vägen men det berättar vi inte för någon :)

Därefter hade jag 45 minuter på mig att duscha, packa och göra mig iordning och köra hem till svärmor som fyllde år. Givetvis hann jag inte det utan blev lite sen. Men det var absolut en trevlig kväll!

På söndagen gick jag upp tidigt och åkte till Flyinge och hjälpte Kristin. Hon tävlade hoppning där och det gick superbra!

Här är alla som var med under dagen, mest småtjejer men några få äldre!




Här är jag "in action"


Bilderna har jag förresten stulit från Emelie Östmans facebook!

Jag är så otroligt glad!

Idag är det en riktigt bra dag! Jag är färdig med hemtentan och den är inskickad. Fick ett trevligt samtal vid 8 tiden också att jag fick jobbet som jag var på intervju för i tisdags. Riktigt kul för jag vill verkligen ha det! Har inte skrivit på papper men dom är på väg på posten!
Jag har också varit i stallet och skrittat min häst, hon skötte sig exemplariskt idag!

Och det är så otroligt underbart väder idag. Man blir ju riktigt lycklig av det!



Är ni vakna? Inte?

Vad gör ni? Sover ni? Det gör inte jag. Jag är inte ens trött?!? Det är en fråga på tentan som jag verkligen inte kan skriva mer på. Svaret på den är egentligen max 2 meningar men jag har lyckats utveckla detta till ½ sida, det är väl ändå ganska starkt jobbat? Diskuterade detta med en annan som är av samma åsikt som jag, den frågan kan man inte skriva mer på! Alla svar ska egentligen vara 1-2 sidor men det är väl okej med ½ i detta läget? För i så fall kan jag lägga mig nu (och det har jag kunnat för måååånga timmar sedan isf)


Conny, Conny, Conny..

Det är roligt när folk har humor. Vet dock inte vem denna Conny är men han är rolig och det är det viktigaste nu i min nattliga humor.
Det hela handlar om att vi skrev på Maddes facebook, jag, Petra och Conny. Från början handlade allt om tentan och Conny skrev något om att han inte comprende och inte skulle lägga sig i. "vi comprende inte heller" svarade någon och sen var det hela igång. Conny kallade oss LATA!?! och sa att vi skulle sluta facebooka. det blev diskussion och jag tyckte synd om Maddes facebook som fick ta hela smällen. Vi skyllde allt på Conny och han fattade noll. Mitt i allt skrev jag "Jag vet inte om det är tröttheten, bristen på humor mitt i natten, att jag är uttråkad eller att det helt enkelt är jäkligt roligt. Men jag kan faktiskt inte sluta skratta!!" Han fick ett otroligt fint smeknamn av mig och allt hade förvandlats till en spam-fest på Maddes facebooks bekostnad.

Ursäkta ett ganska flummigt och omoget inlägg men jag är såå trött och tycker för tillfället att detta är jättekul. Det ska bli intressant sen när Madde vaknar och ser allt, haha! Hon har ju sådär 40 inlägg att läsa..

Besviken på mig själv

Jag är besviken på mig själv. Jag är fortfarande inte klar med hemtentan. Jag har väl gjort en tiondel av vad jag hade hoppats på att göra idag. Visst, den ska inte lämnas in förän kl 12 imorgon så än är det ingen ko på isen. Men tanken var att jag skulle vara färdig ikväll så att jag kunde sova gott i natt. Nu får jag dra in på sovandet ordentligt, kanske helt. Men det är ingen fara, jag kommer klara mig länge på lyckoruset över att vara färdig! Sen har jag en händelserik helg framför mig som förhoppningsvis blir rolig!

Ingen fara, jag klarar det här!

Sol!

Vilket fint väder det är idag! Man blir ju helt glad när man tittar ut! Det är ju snart dags att byta ut vinterjackan mot en vårjacka! Men jag får nog vänta ett tag än, jag är en riktig kylling. Jag blir så sugen på att gå en runda i solen men jag måste stanna inne och skriva. Eller ja, jag skriver inte så mycket i förhållande till hur mycket jag läser. Det tar sin lilla tid men det går i alla fall framåt! Har jag tur så blir även jag klar i tid!

Jag vill inte sitta här. Jag vill ut i solen, ut och shoppa och umgås med folk. Men snart har jag förhoppningsvis tid igen!

Natti natti!

Då har jag precis kommit hem från ett träningspass! Eftersom det var ett nytt program var det lite svårt att hänga med med detta var nog snäppet roligare. Där vi tränar använder dem sig av Les Mills träningsprogram som kommer ut med nya var 3:e månad. Skönt med lite variation.

Jag skickade sms till Kristin innan för att höra hur dags vi ska rida imorgon. Jag fick svar att vi måste rida vid halv sju. "då ses vi vid 18" skrev jag som ett sista försök att komma undan. Nej vid 06! svarade hon. Attans! Det blir till att gå upp tiiidigt om jag ska sitta på hästen 06.30. Men jag är enormt trött nu efter träningen så jag kan lika bra sova direkt. Sen har jag ju hela dagen till hemtentan!

Förresten så vill jag sjukt gärna ha ett överfallslarm. Jag gillar absolut inte att gå vid stadsparken ensam när det är mörkt. En del tycker säkert att jag överdriver men jag är ju väl medveten om vad som lätt kan hända.

Caroline af Ugglas

Hon är så otroligt cool! Kolla på filmklippet här nedan.  "Jag gör en ny låt bara för prinsessan, jag har redan gjort den förresten"  Annars kan hon ju alltid sjunga på mitt bröllop istället!


.





Jag är svår att leva med 
du är svår att leva utan






Allmän uppdatering om nuläget

Jag fick ett ganska oväntat telefonsamtal innan idag. Inget jag ska prata om här eftersom inget är klart än men jag blev lite förvånad.

Nu sitter jag och försöker skriva lite på hemtentan men det går segt! Det är illa och jag får fan ta och skärpa mig nu. Det är tyvärr alldeles för tidigt på dagen. Jag kan inte koncentrera mig förrän fram mot kvällen/natten.

Jag funderar på att åka till Dibban snart så att jag har det gjort i alla fall. Jag ska väl gå lite med henne om det inte blåser så det är bara att hoppas att jag överlever. Den hästen har så galet mycket överskottsenergi nu men jag förstår henne så hon är förlåten.

Vi kanske ska träna body pump ikväll men vi får se hur det blir med det!

Tänkte ta en powernap nu och sedan gå en runda med hunden så att jag verkligen piggnar till. Jag har sovit så dåligt de senaste nätterna och bara drömt om räliga saker. Inte kul!

Och var tog solen vägen??


Lite nervös kanske?

Mja det är jag nog. Jag ska på en anställningsintervju till idag. Var på en igår och blev erbjuden jobb direkt. Jag sa att jag ska på fler intervjuer i veckan och vi kom överens om att jag ska höra av mig så fort jag har bestämt mig. Hon skämtade om att hon skulle ringa varje dag och tjata på mig! Det kändes riktigt bra att vara där för mitt självförtroende kan jag säga. Båda två sa flera gånger att jag lät perfekt och att dom absolut vill ha mig!

Ikväll ska jag verkligen anstränga mig med hemtentan. Jag har börjat pilla med den flera gånger men gett upp ganska snabbt. Men ikväll ska jag verkligen göra ett seriöst försök!

Söndag!

Jag kan fortfarande inte fatta att det fyra bästa i melodifestivalen fick plats 1-4. Det är ju helt otroligt! Hur ofta händer det lixom?Jag är riktigt nöjd!

Vad jag mer än nöjd med är min Dibba. Jag har ridit henne både igår och idag och jag har överlevt. Det har väl inte gått super men kunde absolut varit värre!

Malena Ernman!

YES! Malena Ernman vann! Jag har hört från typ allt  och all att hon är riktigt riktigt bra men inte hört hela låten själv förrän idag men shit! Helt räligt bra! Väldigt roligt att hon gick vidare.
Annars tyckte jag om Måns, EMD och Caroline af Ugglas. Röstningen var ju en riktig rysare, så jämn att man inte hade en aning om vem som skulle vinna förrän i princip sista rösten. Kul att mina favoriter slutade i topp efter tittarnas röster!


Klarade tentan

Yes! Jag klarade tentan igår med god marginal, härligt! Nu kan jag lägga det bakom mig och koncentrera mig på nästa tenta.

Vet ni vad? Idag ska jag rida min häst... Hon har bara stått i sjukhage de senaste 6 veckorna och laddat. Det ska bli en intressant tur i skogen med Kristin.

Jag får väl pallra mig upp på rummet nu och städa lite för snart kommer Shaggan och Ludde hit och jag ska passa dom till imorgon.

Tenta och framtiden

Då har jag precis kommit hem från tentan och den gick sådär. Vet verkligen inte hur det gick trots att det känns som att jag klarade den men med egen erfarenhet vet jag att känslan inte räcker.

OM jag har klarat den idag så har jag bara en hemtenta nästa vecka och därefter examensarbetet kvar, sen är jag FÄRDIG!!! Snacka om att jag är nervös, jag vet ju inte alls hur mitt liv ser ut om 3 månader!

Det finns ungefär 3 olika scenario :
1. Jag har inte fått något jobb och går bara hemma och söker. Bor kvar hos mamma och Jonas.

2. Har fått sommarvik och söker annat för fullt. Bor kvar hos mamma och Jonas.

3. Fått tillsvidareanställning och planerar flytt för fullt! (Min drömvärld!)

Okej, det finns en möjlighet till och den är inte så trolig men skulle kunna hända.. Det är om examensarbetet misslyckas totalt så att vi får göra om det från början och därmed inte har tid att jobba utan bara måste fixa det för att ens få examensbevis och sånt skit.

Snart tenta

Jag gick upp 6.45 för att plugga och har suttit och gjort det sedan dess. Klockan 13 är det dags för tenta och om jag inte klarar den så gråter jag. Jag har pluggat som en slav i många veckor. Klarar jag den inte nu klarar jag aldrig den.

Snösnösnö

Oj vad det snöar! Det är helt vitt överallt nu. Jag gillar INTE snö vid den här tiden på året. I min säng ligger Bo och sover lyckligt ovetandes om att han inte kan köra sin bil till jobbet om en timme när han vaknar pch jag sitter här och pluggar och tittar ut på snöflingorna stora som pingisbollar. Hellst av allt skulle jag vilja krypa ner intill Bo, lägga armen om honom och somna. Bara skita i allt och mysa hela natten. Men NEJ! Han ska jobba och jag plugga.

Jag är så lycklig! Livet leker!

Livet leker fanemej idag! Jag är sååå glad! Har precis varit i skolan och redovisat vår senaste och SISTA gruppuppgift i skolan. Efteråt kom Peter in (ansvarig för utbildningen) och pratade lite med oss och önskade oss lycka till med projektarbetet och sådant. Nästan lite sentimentalt där en sekund! Efter det satte jag mig i bilen och körde hem med radion på full volym och sjöng med till varenda låt! Efter ett tag kom Destination Unknown. Den där som vi dansade till hela natten i St:Lars parken 2 dagar innan studenten,13-14 juni 2007 för att vara exakt.

Den natten/morgonen förtjänar en egen historia egentligen men jag drar det kort. Fulla som svin och överlyckliga var vi. Någon gång under natten puttade vi på Doris (bilen i bakgrunden på första bilden) ett par meter när 7 pers låg och sov i den. Jag och Kvist var även inne och vände i någons tält där framåt småtimmarna men vad vi gjorde där inne har jag nog förträngt!
Det var ett riktigt äventyr, speciellt framåt morgonkvisten då vi började bli hungriga och gick genom ett fält med ärtor som var lika höga som oss själva för att ta oss fram till Statoil. Mina byxor fick men för livet! När vi hade vilat på trottoaren en stund, ätit och tagit oss tillbaka började klockan närma sig 8 och skolan öppnade så vi vandrade dit och deckade på sofforna i några timmar.

Bara för det kommer två bilder från den natten!




Stressigt!

Jag har ingen aning om hur jag ska hinna med mitt liv idag. Har MASSOR att göra men det jag får prioritera är pluggandet till tentan imorgon. Jag verkligen MÅSTE klara den annars är det riktigt illa. Tror knappast att jag hinner träna speciellt med tanke på hur trött jag blir efteråt och verkligen inte kan hålla mig vaken. Nej nu måste jag rusa vidare, redovisningarna börjar om en timme och jag ska skriva ut mitt arbete först. Tack och lov har jag bestämt mig för att köra till skolan idag, mycket smidigare när man är fullpackad med saker att göra!

Ta hand om er!

Godmorgon!

Jag är för en gångs skull tidig till skolan! Brukar väl inte komma sent direkt men ofta samtidigt som vi börjar. Tog en tidigare buss idag för att hinna äta massa frukost i lugn och ro, plus att här är riktigt mysigt när man är ensam (okej, kanske inte, men ändå).  Det är härligt att det har kommit en Risifrutti XL för det tycker jag är gott för tillfället och man vill ju ha så mycket som möjligt av det goda!

Nej nu ska jag fortsätta äta, ha en bra dag!

Trött efter träningen

Ojoj vad jag är trött. Gick upp tidigt efter att ha sovit lite och har varit borta i princip hela dagen. Tränade även Body Combat nu ikväll. Massa sparkar och slag i ett högt tempo. Det var faktiskt roligt och jag kan absolut tänka mig att träna det igen. Till och med jag blev lite svettig, då är det bra! Men nu är jag sååå trött i ögonen så jag tänkte lägga mig tidigt. Bättre det och i så fall gå upp lite tidigare imorgon och plugga än att sitta här och plåga sig själv. Trist bara att det inte finns något bra att somna till på tv!

En ny häst och jag är överlycklig!!

Det känns som att jag kom med en helt ny häst till veterinären idag! Besöket gick verkligen strålande! Det visade sig att hon inte har ens den minsta hälta på det benet hon skulle bli utdömd för förra veckan. Däremot har hon något i knäleden bak som hon har haft ett tag och det är antagligen den som har gjort att hon har fått kotledsinflammationen fram.

Från att ha varit i princip utdömd förra  veckan till att nu skrittas 40-60 minuter om dagen i två veckor, det är fan inte illa! Tanken är att jag ska börja sätta igång henne helt efter återbesöket om 2 veckor! SHIT HERREGUD vad snabbt det kan vända!

Jag är otroligt glad att vi valde att åka till en annan veterinär innan vi gick med på att döma ut henne. Staffan som vi träffade idag såg absolut ingen anledning till det. Tänk att två människor kan se så olika saker..

 

Nu jävlar är jag taggad att komma igång igen, bara att hålla tummarna att planen håller!

Jeeej!

Jag har fått ett mail idag om ett jobb jag har sökt. Hon vill väldigt gärna träffa mig så jag ringde upp och så bokade vi en tid för intervju!

Allmän uppdatering av mitt liv

Har inget speciellt att skriva om just nu. Mest bara en allmän uppdatering av mitt liv.

Veterinärtiden för en second opinion blev flyttad till imorgon i stället. Jag är riktigt nervös och ni alla är välkomna att följa med och hålla mig i handen.

Bo ligger fortfarande och sover men det får han gärna fortsätta med så att jag kan plugga i fred. Nej, nu ljög jag. Jag vill att han vaknar så att vi kan äta frukost.

Träning vet jag inte om det blir idag eller imorgon. Jag vill egentligen träna något annat nu i början av veckan i stället för body pump så att mitt knä får vila. Bo är inte alls sugen på att prova något nytt så antagligen går vi på vars ett träningspass i stället.

Jag fortsätter söka jobb. Har väl sökt typ 13 nu men ansökningstiden har inte gått ut till någon av dem än så jag får väl vänta lite innan jag hör något. Sommarjobb har jag om jag säger till i tid men jag vill egentligen ha något mer än sommarjobb! Men jag saknar dock Lilian och Catarina på gynonk så det hade varit roligast att jobba där i sommar. Men tyvärr kan man inte alltid göra det som är roligast utan man måste ibland tänka på framtiden.

Vi ska flytta, förr eller senare. Jag vet dock inte om jag flyttar med eller skaffar eget. Det beror ju på hur det blir på jobbfronten och när flytten blir. Det kan ta tid innan mamma och Jonas hittar någonstans att bo.

Slappedag!

Idag är det en riktig slappedag tillsammans med Bo. Kinamat, godis, cola, popcorn och filmer. Helt underbart att ladda upp på detta sättet inför veckan som kommer bestå av massor av pluggande för min del!

Vi har precis sett step brothers som var riktigt rolig och nu ska vi kolla på en annan som jag inte kommer ihåg vad den heter. Det är tydligen många sexscener i den. Behöver jag säga att det var Bo som valde den? ;)


Melodifestivalen

Jag sitter och tittar på melodifestivalen nu. Ska jag vara helt ärlig så är det faktiskt första gången i år. Anledningen är väl mest att jag inte gillar det där med dueller. Det var mycket bättre förr!
Haha, nu är det Caroline af Ugglas. Hon är så jävla cool! Hon kör verkligen sitt eget race och är väldigt udda!


Hoppas det var en engångsgrej!

Vi började dagen med ett pass body pump  idag med, det är sååå skönt! Man blir dock väldigt seg resten av dagen. Jag tänkte ta en liten powernap sen när jag har varit hos hästen för att orka med resten av dagen och kvällen. Jag ska vara så tråkig så att jag ska plugga ikväll. Inte världens roligaste lördagskväll men jag måste klara tentan på fredag. Med tanke på att det är mindre än 3 månader kvar är det lika bra att köra stenhårt nu sista rycket så att jag sen kan slappna av den 28 maj och bara vara lycklig.
Förresten så hände en tråkig sak idag på träningen. När vi gjorde utfall i slutet smällde det till i mitt knä och gjorde något så otroligt jäkla ont varje gång jag gick ner. Pausade lite för att sen prova igen. Fortfarande ont. Fuskade lite och gick inte så djupt ner men ändå gjorde det ont. Attans! Det  känns precis som för några år sedan då jag var tvungen att vila helt för att det skulle bli bra. Om det fortsätter får jag kolla upp det på riktigt en gång för alla. Jag har haft mer eller mindre problem med mitt knä sen jag var liten och min bror körde in mig i en vägg!

Jag hoppas verkligen att det var en engångsgrej för nu börjar jag ju komma igång med träningen på riktigt!


Sandra fyllt år

Jag har precis kommit hem från Andy och Sandra. Sandra fyllde år igår så vi firade henne. Jag har köpt nya kläder idag som jag hade på mig nu ikväll. En body och en kjol från Monki (det jag har på bilden). Hittade massa roligt där som jag skulle vilja köpa. Köpte faktiskt en korallfärgad body också, jättesnygg! Fixade naglarna innan jag åkte också. Syns inte så bra på bilden men det blev riktigt snyggt!
 



När jag kom hem var Bo redan här så vi tog lite bilder :) Men nu måste vi lägga oss eftersom det är dags för ännu ett pass body pump imorgon!

MAT MAT MAT!!!!

Jag är helt knäpp. Kom precis hem från skolan där jag har ätit både frukost och lunch, öppnar kylen och plockar fram massa mat. Under tiden det blir varmt i micron trycker jag i mig allt jag hittar så som korv, keso, köttbullar, pålägg osv. Under tiden planerar jag också vad jag ska äta ikväll vid 20-21. När maten är varm är jag redan mätt men trycker ändå i mig en hel tallrik som blev över igår och nu ska jag åka till Dibban. När jag sen kommer hem vid 18 är det dags att äta middag.

Det är fan ett under att jag inte väger mer än 45 kilo!! Ändå sägs det att jag har kontrollerade ätstörningar, vet folk inte att ätstörningar och vikt inte är samma sak?

Skulle jag ha någon form av ätstörning så är det väl att jag inte kan sluta!



Sad news..

Trist blev det hos veterinären idag. Hon visade inget på böjprov men vid longering på hårt underlag har hon 1 grads hälta. Veterinären är inte alls nöjd med responsen av behandlingarna och ser inget mer att göra. En 7 åring ska väl inte bli utdömd för 5 veckors kotledsinflammation!?! Hon har ju hela framtiden framför sig och snygg är hon. Man får ju först reda ut VARFÖR hon får det och jag tror på SI-leden.
På måndag är det i alla fall dags för en second opinion. Jag ska i alla fall vara säker på att jag har gjort allt jag kan för mitt lilla hjärta innan hon blir utdömd.
 

God morgon!

Vi började dagen tidigt med att gå upp kl 6 för att åka och träna. Tog ett pass body pump så här på morgonkvisten! Det var skönt men nu börjar ögonlocken bli tunga så det är nog bäst att ta en liten powernap innan jag fortsätter min dag. Jag har ju en hel del att göra så jag måste vara pigg och alert!

House!

Nu ska jag avsluta den här dagen med att lägga mig i sängen och kolla på House och hoppas att morgondagen blir bättre. Tror dock inte det eftersom vi ska till veterinären med Dibban. Usch vad negativt det lät... Men det är bara att hålla tummarna och hoppas på det bästa!
Bo kommer i alla fall hit i natt när han har slutat jobba så det ska bli mys!

Jävla människa!

Sitter i skolan nu och är irriterad. Fucking jävla människa som bara försöker förstöra och hålla på. En riktigt sniken jävel som bara är ute efter pengar. Han kan dra åt helvete. Jag har fått nog! Vi har svansat runt för honom länge och gjort precis som han har velat, trots att allt är emot vad kontraktet säger. Att han ens har mage att komma och hålla på nu!
Jag är riktigt arg. Det har jag i och för sig varit hela tiden men har varit tvungen att hålla mig lugn för att han inte ska hålla på mer. Jag har fått nog, snart berättar jag vilket jävla svin han är och ger honom telefonnummer till alla psykologer i Skåne ! ! !

Var ska man börja?

Jag har så mycket att göra idag och ett tag framåt. Skönt att ha grejer att göra så länge det inte är panik. Problemet är bara att jag inte vet var jag ska börja!

Jag ska:
◊ Söka jobb
◊ Läsa igenom grupparbetet och pilla med det
◊ Börja med examensarbetet
◊ Plugga till min lilla omtenta (man kan ju inte lyckas alltid!)
◊ Läsa till hemtentan (har 4 böcker att använda oss av)

Men innan jag börjar med något av det ska jag åka till min söta lilla häst. Någon gång under kvällen ska jag även skriva ner mina mål med träningen och maila Steffi i tyskland om Dibban.

Fridas 30-års fest

Igår var jag och Bo på 30-års fest i Malmö. Det är Frida som vi träffade i Turkiet som har fyllt år och blivit gammal! Det var faktiskt trevligt trots att vi inte kände någon utom Frida och Nicklas där. Mycket folk och god mat! Jag tror vi klarade oss ganska bra genom kvällen ändå, trots att vi är så unga och alla andra mycket äldre!



Frida, Nicklas och jag efter vårt nattbadande

RSS 2.0