USCH FÖR FJORTISAR!

Finns det något folk jag inte kan med så är det fjortisar. Idag fick jag än en gång detta bekräftat när jag satt på bussen på väg hem från Lund. Där satt två små tjejer och kommenterade glatt och ljudligt folk utanför bussen. Kommentarer som  "Kolla henne, hur kan man gå ut med sådana byxor?" "Och hon där, hon har fan inget liv." "Hon har aldrig varit hos en frisör i hela sitt liv" var kommentarer som hördes över hela bussen genom Lunds city. Vissa kommentarer var värre men ni fattar poängen.

Hur såg de här människorna ut själv då? För jävliga! Dom hade mage att sitta och kommentera helt vanliga människor medan dom själv satt där i sitt nyfärgade hår ljusare än platinablond som fortfarande stank väteperoxid. Som om inte det var tillräckligt fult var deras ansikte fulla av massa brunkräm i den mest oranga färgen som finns att köpa, givetvis utkladdat i håret så det vita hade oranga fläckar överallt.

Det är verkligen inte snyggt över huvud taget!!

USCH!

Kommentarer
Postat av: Bastardo

Exakt, men varför reagerar dom inte när man skriver nåt snällt

2009-04-09 @ 22:09:36
URL: http://bastardo.blogg.se/
Postat av: Bellaaa

Usch för såna människor! Osäkra små jävlar som måste FÖRSÖKA trycka ner andra för att själva må bra. Man kan faktiskt inte göra något annat än att tycka synd om dom, förhoppningsvis växer även om upp o inser att alla människor är vackra på sitt sätt.



Glad påsk!

2009-04-10 @ 10:12:36
URL: http://bellaaadeluxe.blogg.se/
Postat av: Ida - svar

Det är klart att vi vill bjuda hem er. Bara det att vi vet inte när vi kan och vi vill inte lova något när vi inte riktigt vet. Men det dröjer inte för länge kan jag lova! =)



Kram

2009-04-10 @ 13:38:58
URL: http://rosakanin.blogg.se/
Postat av: J

Ha en bra påsk

2009-04-10 @ 23:03:34
URL: http://jantra.blogg.se/
Postat av: Carro

Ska vi slå dom:D?

2009-04-11 @ 22:27:55
Postat av: Sara

Hej!

Var med och tävla om att bli "Månadens blogg" i min blogg, detta menas med att du kommer skyltas i vänster menyn i en hel månad. Anmäl dig smidigt och enkelt med en kommentar! Den 24:e väljer jag ut 4 personen som har chansen att vinna och den sista april utses vinnaren. Lycka till :-)

2009-04-13 @ 20:31:16
URL: http://www.ssarapettersson.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0