Så kallat lönesnack

Oj vilken stjärna till häst jag har! Hon är sååå underbar nu!

När jag var i stallet ringde även... ehm ja.. vad ska man kalla henne? Inte min chef men hon som i princip har tagit över rollen för att få dit mig eller vad man ska säga. Väldigt klyddigt det där men det får ju vara som det är när det inte blev som det skulle. I vilket fall som hellst skulle vi diskutera lön men vi skrattade bara båda två. Det går inte att diskutera sådana saker med folk man "känner"! Eftersom hon inte anställer folk i vanliga fall vet hon inte vad jag bör ha i lön men hon vill ju vara snäll mot mig och jag vill ju inte vara elak tillbaka. Det blev en väldigt konstig situation men hon hade pratat med en personalspecialist innan som hade sagt vad hon fick ge mig som absolut max. Det lär ju vara den lönen jag hade fått annars också om allt hade blivit som planerat. Nu får man ju ta det för vad det är och jag ska vara riktigt glad att jag fortfarande har jobb! En fördel är att jag är tillgänglig att börja som timanställd redan nu i stället för i slutet av maj. Ska nog börja redan nästa vecka så smått!

Nöjd med lönen? Njäea.. Men jag har i alla fall fast jobb direkt efter min utbildning så jag har väl ingen rätt att klaga. Klart att man alltid vill ha mer..!

Ska dit till henne på måndag och hämta ett intyg om att jag har fast anställning där eftersom det nu av förklarliga skäl kommer dröja ännu ett tag innan jag får mitt anställningsbevis.

Det är hemskt hur livet kan vända så fort..  Helt skrämmande!

Nej nu ska jag blunda en stund, sen ska jag iväg.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0