Flytt på G

Jag glömde ju helt bort en liten detalj i mitt liv! Vi ska flytta till hus. Eller ja, vi och vi.. Mamma och Jonas ska köpa hus och som det ser ut i dagsläget så flyttar jag med till en början. I början av juni är det dags. Hur länge jag stannar där sen får framtiden utvisa. Jag vill ju flytta så fort som möjligt men samtidigt måste jag spara i alla fall lite pengar först för att kunna köpa grejer som behövs. Men sen beror det på Bo också, får han behålla sitt jobb är ju saken klar. Beslut får fattas när vi vet hur det blir med allt varsel på hans jobb..



Kommentarer
Postat av: Wysteriia

Tack så jättemycket :)



Jag halkade in i modellbranschen genom en vän :) jag byggde upp en portfolio genom sidan modellbilder.se och sedan när jag väl fått lite "kött på benen" så fick jag jobb genom kontakter som jag lärt känna genom åren :) Numera är jag med i agenturen Zap Models :)



Vill du bli modell så är nog den enklaste vägen att söka till mikas, stockholmsgruppen, sync casting, zap models etc :)

2009-04-07 @ 14:27:05
URL: http://Wysteriiasblogg.se
Postat av: Wysteriia

vet inte om den bästa metoden är att sitta och vänta ;) Maila in bilder till agenturer. Och får du ett nej första gången så vänta ett tag och skicka sedan in nya bilder igen. Man vet aldrig vad dom letar efter för modeller så försök o försök! :)

2009-04-07 @ 14:32:41
URL: http://Wysteriiasblogg.se
Postat av: Bastardo

oj.. är jag genomrutten och elak?

2009-04-07 @ 15:55:28
URL: http://bastardo.blogg.se/
Postat av: Bastardo

...och du vet om det oxå? Uppfattas jag så ber jag om ursäkt, men jag måste säga att jag inte tänkar sluta..inte förens mina besökare bara består av hjärndöda fån som slickar mig i röven vad jag än skriver. Då är det fan dags att lägga av. Kram på dig Sanna

2009-04-07 @ 16:06:20
URL: http://bastardo.blogg.se/
Postat av: stephanie

Svar: du har en jätte fin blogg! jag följer din blogg om du följer min =D=D=D

\Stephanie

2009-04-07 @ 23:00:47
URL: http://steffiis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0